#226 Colourful People

Verzengend heet was het op het tweedaags street painting-festival in Matala! Parasols en vrachtwagens water en fruit werden constant aangevoerd om de hitte neer te slaan en de kijk- en schilderlustigen een beetje op de been te houden.

Vooral het jonge volkje (jongedames meestal) voelde zich dit jaar aangesproken. Een tiental Duitse veteranen, elk jaar van de partij, lieten zich echter niet ontmoedigen door het jeugdig geweld of reumatoïde knieën.

Het resultaat mocht er zijn, een kilometers lange explosie van kleur, liefde en vrede. Een impressie.

De organisatie verliep vlekkeloos, dank zij mijn vriendin en kunstenares Linda Crast, die de menigte, de deelnemers, de sponsors en de handelaars zoals elk jaar perfect wist te combineren en te plezieren.

Dank, Linda, volgend jaar zijn wij er weer!

Linda Crast

6 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s