#219 De Stegen van Middelburg

Middelburg is een bijzondere stad met een rijk verleden. De stad mag bogen op een belangrijk aandeel binnen de wereldse handel. Zo speelde Middelburg tussen de 13e en de 17e eeuw een grote rol in de wijnhandel in Europa, handelde in allerlei specerijen en was de wieg van spectaculaire uitvindingen.

Je kunt het zelf ontdekken tijdens één van de Stegentochten. Je wordt meegenomen door de talloze steegjes van de stad, maakt kennis met verborgen plekjes en zal ontdekken dat deze historische stad een bakermat is van geschiedenis, spannende verhalen, leuke weetjes en talrijke bijzonderheden. 

Maak je keuze hier: https://www.stegentochtenmiddelburg.nl/?fbclid=IwAR0FRz1EkwVRWW-Iu72HBBia1_hXVekhNMKICapDCNFD38I5W2Q_Y7JHZo0

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s