#178 (Magere) Troost

Om de pijn van de – opnieuw – gemiste Carnaval-festiviteiten en de strenge lockdown enigszins te verzachten, heeft het stadsbestuur van Heraklion op enkele strategische plaatsen de herinnering levend gehouden. Te bezichtigen voor 6 uur ’s avonds, daarna kan/mag u de straat niet meer op.

De foto’s zijn van Eleni Betinaki.

6 reacties

  1. saturnein

    Mooi πŸ™‚
    Idem hier, niks met carnaval (hoewel ik met een Aalstenaar getrouwd ben) maar dit is mooi.
    Ik moest grinniken vrijdag, ik passeerde langs de vitrine van die gekende wildwinkel op de Antwerpsesteenweg, en daar lag een carnavalmasker dat me echt teruggooide naar de carnavalmaskers uit onze jeugd. Waarschijnlijk hebben die zo een plek in hun kelder waar ze alles bijhouden wat ze in hun etalage kunnen leggen, en dateert dat gerief 50 jaar en meer terug πŸ˜€

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s