#175 Kunstbad in Gent

Roots Compagnie is een Belgisch gezelschap voor hedendaagse dans, gevestigd in Gent, met een hart voor jongeren en kwetsbare groepen, onder leiding van Helena Vandecasteele.

Laat je op 10 april a.s. onderdompelen in een coronaproof kunstbad (A Walk through Consumption) in en rond de Macharius-site Gent! Roots Compagnie organiseert samen met enkele andere actoren een kleinschalig kunstenfestival, waar zowel gevestigde waarden in de kunstwereld, als jong opkomend talent en community artiesten hun werk zullen delen.

Wandel mee langs een route vol dans, spoken word, grafische kunst, fotografie, muziek, installaties en meer.
Deelnemen is gratis.


Schrijf je op voorhand in (VERPLICHT) om een tijdsblok door te mailen naar: tickets-roostcompagnie@outlook.be. Vermeld hierbij met hoeveel je graag wilt komen en voor welk blok. Zij sturen je spoedig bevestiging.
Per voorstelling worden maximaal 36 personen toegelaten. De deelnemers verzamelen aan de Macharius Herberg en ontvangen daar een stoeltje, een kaartje en een mondmasker.

Langs de route zijn telkens zones afgebakend om per bubbel op afstand van de kunstwerken te kunnen genieten. Bij een volledig verbod op publiek, ontvangt iedereen die zich op voorhand inschreef een link voor een stream. Voor meer informatie, volg hun pagina!

https://www.facebook.com/RootsCompagnie/

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s