#142 Groen in de Staart

Een potlood wordt doorgaans eerst gebruikt om te schrijven en belandt daarna in de prullenbak. Dat geldt niet voor dit bijzondere houten potlood. Het stompje van het Sprout-potlood kan namelijk in de grond worden gestopt.

De potloden zijn gemaakt van duurzaam geoogst hout, met een schrijfkern van 100 procent natuurlijk en niet-giftig grafiet. Verborgen aan het uiteinde van het potlood is echter een plantaardige capsule gevuld met zaden.

“Als je klaar bent met schrijven, in plaats van het potlood weg te gooien, plant je gewoon de groene capsule, die de zaden bevat, en dan verzorg je het zoals elke andere plant”, vertelt Michael Stausholm, oprichter van Sprout.

Er is een breed scala aan zaadkeuzes, dus u kunt kiezen of u wilt dat uw potlood kerstomaatjes voor uw tuin, bloemen voor uw vensterbank of zelfs een kerstboom wordt!

8 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s