#82 Nostalgie

De liefde voor de zee werd mij met de paplepel ingegoten. Van de (bedroevend) weinige kinderfoto’s, die de jaren en mijn omzwervingen hebben overleefd, is dit mijn favorietje.

Veilig tussen mijn ouders in, leek ik toen weinig belangstelling te hebben voor mijn oudere broer en mijn nichtje. Misschien keek ik toen al verder dan de Belgische kust. Het is dankzij dit lieve nichtje dat de foto bewaard is gebleven.

8 reacties

  1. elsjeveth

    Wat een prachtige familiefoto. Mijn moeder fotografeerde graag, de foto’s zijn verdeeld tussen de zussen. Wat een mooie mensen je vader en moeder. Ik vraag me af hoe lang de bal is blijven liggen op de keien. Prachtige scene

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s