#66 Uitgesteld is niet afgesteld

Voor alles geldt een eerste keer, zelfs voor het uitstellen van je verjaardag van maart tot juni. Het plan was, het gezellig te houden met een paar Engelstalige vrienden, die ons van oudsher met plezier (en honger) bijstaan tijdens dergelijke (lees : alle) traditionele feestelijkheden. Een paar weken vooraf ging ik dus naarstig bladeren in vegan recepten (voor haar) en iets stevigers dat een rasechte Schot (hem) zou waarderen. Partner liet ik buiten beschouwing, die werkt alles naar binnen.

Maar toen kwam het Vieze Virus aanzetten en bleef ik week na week op mijn honger zitten. Na drie maanden vond ik het welletjes en ging dus alweer in mijn kookboeken bladeren. Maar dat was buiten Partner gerekend, die een hoog besmettingsrisico loopt en bijna een paniekaanval krijgt als er mensen in zijn nek blazen. Het werd dus uitwijken naar een plaats in open lucht, het visrestaurant waar wij wel vaker komen. Het ene kaarsje op mijn geliefde taart was wel met uiterste discretie gekozen…

9 reacties

   1. Vief

    Ik denk het niet. Ik wil niet meer terug naar de naïeve versie van mezelf. Aan de andere kant zou een portie onbezorgdheid wel mijn richting mogen uit komen.

    Geliked door 1 persoon

 1. elsjeveth

  Charming picture van the birthdaygirl

  Geweldig niet waar; twee keer jarig in 1 jaar zonder een extra jaar ouder te worden. Mijn feestje viel in maart in het corona-meer van lochness.
  Verschoven naar volgend jaar juli als mijn pensioen ingaat.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s