#63 “THE ISLAND” : HET VERVOLG

Victoria Hislop in gesprek met Partner

15 jaar nadat Victoria Hislop haar roman “The Island” publiceerde, brengt zij een vervolg uit op het leven van haar geliefde personages.

“One August Night” verschijnt op 29 oktober 2020 en zal de lezers herenigen met Anna, Maria, Manoli en Andreas in de weken voorafgaand aan de evacuatie van Spinalonga en de nasleep ervan.

De nieuwe roman begint op 25 augustus 1957, als een feestelijke avond in Plaka de sluiting viert van de leprakolonie aan de overkant van de baai : Spinalonga.

Er is een remedie gevonden tegen de ziekte en de bewoners van het melaatseneiland zijn eindelijk vrij om terug te keren naar hun families en levens.

Maar een tragische en gewelddadige gebeurtenis zet de nacht op zijn kop. Sommigen krijgen hun vrijheid, anderen worden veroordeeld tot het verliezen ervan.

Degenen die blijven, worden met een ondenkbaar verlies geconfronteerd en moeten het leven, waarvan ze dachten dat ze het kenden, weer heropbouwen.

“The Island” stond 25 weken op de bestsellerlijst van de Sunday Times en verkocht wereldwijd meer dan vijf miljoen exemplaren. Er werd eveneens een uiterst succesvolle 26-delige Griekse tv-serie van gemaakt.

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s