#56 Update Mijn #Coronart

Sur un pli du temps #20-55 (40*30 cm, acryl on paper, framed)

Le regard bleu de l’aube #20-32 (40*30 cm, acryl on paper, framed)

Partner zou zich ditmaal opwerpen als inlijster annex fotograaf van dienst. Bij het inlijsten hield ik mij wijselijk zo onzichtbaar mogelijk, maar bij het fotograferen werd enige (tegenstribbelende) hulp dus wel verwacht.

1: “waar vind ik for God’s sake een effing geschikt stuk witte muur?” (Ik vond een ongerept stuk op een zijmuur, ambras vermeden.)

2: “damn, nu schijnt die effing zon toch wel in het glas, zeker?” Totale chaos volgt, ik – geplooid van het lachen, maar buikkrampen voorwendend – hij in steeds hogere mate irritated omdat hij mij doorheeft. (Ik hield uiteindelijk een zwarte regenjas achter zijn rug omhoog, maar net niet hoog genoeg. Is op de foto’s te zien trouwens. Verder ambras vermeden. Nog 4 van dit formaat te gaan).

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s