#50 Discrete Wenk

Wij vonden het gênant. Zowel voor ons als voor de buurvrouw. Sinds ons oude overbuurtje een nieuwe heup en een nieuwe voordeur liet installeren, zit zij urenlang in haar gemakkelijke zetel, vlak voor haar open deur en vlak in ons gezichtsveld als wij op ons klein terras ontbijten, lunchen of whatever een mens op zijn terras pleegt te doen. Wij zwaaien telkens naar haar, roepen goedemorgen/middag/avond, werpen al eens een kushandje, vragen of ola kala (alles goed) is, maar zo’n 23 keer per dag mag al volstaan.

Het gevoel van continu bespied te worden door haar en haar nieuwsgierige bezoekers, deed ons van het terras wegvluchten. Er diende een oplossing gezocht te worden, en dan vooral eentje waardoor zij zich niet in haar kuif gepikt zou voelen.


Wij sleurden dus enkele grote potten en planten aan en wentelen ons nu in herwonnen privacy. Iedereen tevreden.

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s