#41 Brussels

Brussels Gallery Weekend
  1. Brussels Gallery Weekend viert de heropening van hedendaagse-kunst-galerijen en non-profit ruimtes in september. Brussels Gallery Weekend is de uitgelezen kans om gedurende een volledig weekend verscheidene galerijen in Brussel te bezoeken. Van 3 tot 6 september 2020.

Brussels Design September

2. In navolging van gelijkaardige evenementen in Milaan, Montreal en Kortrijk, is Brussels Design September een begrip geworden voor design lovers. In de loop van de maand september veroveren Belgische en internationale ontwerpers de stad met talrijke tentoonstellingen, debatten, workshops, bezoeken, kunst-en-ambacht-routes, de Brussels Design Market en vele andere markten waar je unieke voorwerpen kan scoren. Van koopjes tot top of the range items, alles kan je er op de kop tikken! Op 26 en 27 september 2020.

Info : https://visit.brussels/nl#

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s