#38 Zolang de voorraad strekt

Daar zat ik dan, in de kamer waar ik in creatieve eenzaamheid de hand zou gaan leggen aan de twee canvasdoeken die ik nog rijk was.

Het werd algauw een boeltje, maar hey, mess is creative freedom en wat kan er nu heerlijker zijn dan je los te gooien zonder Dreft en Cillit Bang in het achterhoofd?

#20-07 La Blessure de Vivre (in 3D)

#20-12 RΓ©ponse Γ  la Vie

Beide doeken zijn acryl 30*30.

En ik laat vanzelfsprekend de kamer netjes achter.

9 reacties

 1. elsjeveth

  Je onderste ‘mess’ heeft mijn voorkeur, complimenten de kamer heb je heel netjes achtergelaten.
  Een guilty pleasure van mij … gluren in de werkkamer van artiesten. Ken je het boek Where the magic happens – schrijverkamers van Huib Afman? Een kijkje in de werkkamer van Vlaamse en Nederlandse schrijvers. Heel verrassend sommige werkkamers.

  By the way, mooie foto? tekening? met de pochette.

  Geliked door 1 persoon

  1. Darling Doormat

   Oh, jij bent net zo’n curieuzeneus als ik, ik liep de microbe op toen ik de schrijfruimte van Hugo Claus ooit onder ogen kreeg. Het boek ken ik niet, ik ga het mezelf dus cadeau doen voor mijn Moederdag 😁 De foto is een print. Ooit hing die in de living, maar verhuisde voor een schilderij. Neen, niet een van de mijne πŸ˜‚

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s