#27 Jeuk

Ik weet niet hoe het bij u is gesteld, maar ik raak nu echt door mijn schilderbenodigdheden heen. En een verplaatsing naar de art shop zal de politie zeker niet essentieel vinden, mocht mijn leverancier al bereid zijn door een kier in de deur schichtig mijn online bestelling in mijn handen te duwen. Niet, dus.

Maar het zijn die jeukende vingers,hé. Uit arren moede heb ik al de hele keuken- en livinginhoud gestript en afgewassen in afwachting van de huisschilder. Ik heb zelfs een paar naakte art nouveau statuettes een nieuw couche-ke gegeven.

En nu. Ik heb dan maar mijn horizon verruimd en vanop mijn terras in het dal zitten turen. Mijn oog viel op de planken, die op mijn buurman’s dak lagen.

Zoiets valt toch gemakkelijk in elkaar te timmeren. Wat denkt u?

10 reacties

  1. elsjeveth

    Goh zeg dat is inderdaad balen. Zelfs corona-vrij aan de deur leveren uitgesloten begrijp ik van mijn zus,
    Maar een creatief brein zoals het jouwe is blijkbaar niet voor 1 virus te vangen…gezien het resultaat.
    Deze zondag heb ik mezelf overtroffen en het zilver gepoetst voor zover aanwezig in plaats van een uitgebreide paasbrunch voor de kinderen te bereiden zoals gebruikelijk 🙂 moet toch niet gekker worden met mij.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s