#25 Painting after all

Mancave 2019 – tijd om op te krassen

Toen de heerlijke zomer op zijn laatste benen liep en wij nog, met een zekere hunkering, nagenoten van het samenzijn met de familieleden, die ons een bezoek brachten, viel het mij op dat van mijn hobby niet veel in huis gekomen was.

Ik vatte het plan op, een kleine verzameling te maken van de vele schildertechnieken die ik uitgeprobeerd had. De titel had ik al in gedachten, het zouden Les Jardins de l’Imagination worden, in 4 schuifjes.

#20-01

De uitvoering ervan zou veel tijd in beslag nemen, genoeg althans om er de nakende winter mee door te komen.

Die winter meldde zich al snel aan en het werd spoedig te koud in de studio. Ik nam mijn spulletjes onder de arm, sloeg de deur dicht, plaatste zandzakjes ertegen, en installeerde mij in een kamer in ons huis, dicht genoeg echter bij Partner die toen maandenlang zwaar ziek werd.

5 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s