#12 De Zoektocht

Ik ben een Absolute Beginner wat het schilderen op doek betreft. Je moet immers met je passie op zoek naar een eigen stijl en techniek, tot er een beeld ontstaat dat tot de verbeelding spreekt.

Orage Farouche

Dit “onweer” inspireerde mij tot het schilderen van een groter werk, een doek dat nog steeds een van mijn favorieten is en een ommekeer betekende in een moeilijke periode.

Résurrection

Uiteraard verliepen mijn inspanningen niet altijd even vlotjes. Het meermaals wegschrapen van de verf om een canvas opnieuw te lijf te gaan, was echt geen uitzondering!

Mijn miskleun van de eeuw was dit schilderij, dat ik met plezier zal schenken aan een veiling ten voordele van het plaatselijk dierenasiel.

Sommeils Etrangers

7 reacties

 1. roadlaura1969

  Dat laatste trok mijn aandacht, met name rechts en links buiten , zal je beslist geen moeite mee hebben op een veiling 😘

  Heerlijk om, ook al zijn periodes niet zo rooskleurig om dan juist je energie kwijt te kunnen in je creativiteit en gaandeweg in het gene het verloop daarvan terug te zien 🧡

  Geliked door 1 persoon

 2. Darling Doormat

  Het schilderij zou een triptiek van de seizoenen moeten voorstellen. Met Lente en Herfst kon ik mij nog verzoenen, maar Zomer ging totaal verkeerd 😉 Ik ga er nog eens over nadenken of ik het middenstuk kan verbeteren voor het de veiling ingaat.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s