#10 Vijf voor Twaalf

Met het opruimen van de feestspullen van oudejaarsavond, kwam het besef dat het nieuwe decennium wel eens het laatste van mijn leven kon/zou zijn. Ik schrok er niet echt van, want zo piep is dit meisje nu ook niet meer. Bovendien had ik dit in 2015 al eerder ervaren.

2015 – De diagnose

Er viel geen tijd te verliezen. De zon die vandaag schijnt, moet je niet verstoppen onder de wolken van morgen.

Ik kocht bij de plaatselijke art shop alle beschikbare canvasdoeken op. En verftubes in pastelkleuren, want die vond ik niet in Partner’s collectie. Met een terugblik op mijn leven, de natuur en de heilzame kracht van dit eiland als inspiratie, ging ik aan de slag.

2020 – Mijn dorp, schitterend in beeld gebracht door Sylvia Klink

Mijn eerste werk (acrylverf op canvas 24 x 18 cm)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s