#8 Don’t mess…

Ik bezocht net de schilderijententoonstelling van een Finse dame die alhier neergestreken is na een annus horribilis in 2017. Zij maakte een opsomming van al het vreselijks dat haar in dat jaar overkwam. 2 overlijdens, 6 maal een gebroken hart, 2 teloorgegane vriendschappen, 2 maal verraden, 1 grote verantwoordelijkheid, 1 geboorte, 1 grote verhuis, 1 eiland, 1 nieuw leven, 1 volledig herstel.

Een van haar werken heeft de titel “don’t mess with the bull if you can’t handle the horns”. Ben ik nu de enige die zich hier bedenkingen bij maakt? Ik stuur haar voorlopig maar geen vriendschapsverzoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s