#2 De Studio

Dit steile, glibberige straatje in mijn dorp, waar de meeste woningen nu verlaten en in verval geraakt zijn, leidt naar een uiterst lieflijk stil pleintje, waar in een ver verleden het enige cafeetje van het dorp stond. Dit beruchte cafeetje (Κoutsonikoli) was sinds ettelijke jaren onbewoond en in een erbarmelijke staat, enkel ratten en ander gespuis vonden een dankbaar onderkomen in het opgestapelde gruis en vocht.

Noodgedwongen kocht Partner dit gebouwtje (tegen een schandalig hoge prijs) in 2006 aan, toen bleek dat, bij aankomst uit Engeland, zijn nieuwe huis niet afgewerkt was en hij dringend onderdak moest zien te vinden voor zijn indrukwekkende inboedel. Ooit, ooit, zou hij het renoveren….

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s