#1 Hello (small) world!

Ik ben Talle(ke). En dit is de roepnaam van Darling Doormat, je weet wel, die meid uit Kreta die jou – heel soms – aan het lachen brengt met haar verhaaltjes. Maar er zit ook een ernstiger hoekje aan mij (hoor ik jou nu zuchten?), dat ik jou in de loop van 2020 wil illustreren aan de hand van mijn knipselmap. Naast mijn artistieke creaties, komen in mijn nieuwe blogazine ook andere kunst- en creatieve weetjes aan bod.

In deze co-blog met Darling Doormat krijg je bovendien een beknopte, meer persoonlijke inkijk in mijn wereld. Wellicht vind je die ook wel leuk om te volgen. Je bent in elk geval keihard welkom!

TALLE makes art!
(And is choosing a new pair of glasses)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s